Osted Slagter&Ost
Fugletoften 6, Osted
4320 Lejre
Tlf.: 46497044

Pressemeddelelser

Osted Slagter&Ost går økologisk

Pressemeddelelse – Osted Slagter&Ost – april 2018

Onsdag den 25. april bliver en mærkedag hos Osted Slagter&Ost, når forretningen slår dørene slår op til en ny satsning.

Fra denne dag vil kunderne kunne købe økologiske slagtervarer i butikken. De nye økologiske varer leveres af Slagtergården i Holbæk, der har specialiseret sig i økologisk kød.

-Vi har stigende efterspørgsel på økologiske varer i butikken, så det er helt naturligt, at vi udvider vores sortiment og tilbyder et stor udvalg af økologiske produkter fra pålæg til pølser, delikatesser og udskæringer. Slagtergården er kendt for deres lækre produkter i høj kvalitet. Og det flugter jo også meget godt med, at vi driver forretning i Lejre Kommune, som er en økologisk kommune, siger slagtermester Kennet Hansen fra Osted Slagter&Ost.

I øjeblikket oplever butikken fremgang i salget. Ost og kød i høj kvalitet er en god kombination, som mange gerne kører langt efter. Kunderne kommer fra store dele af Nord-, Midt- og Sydsjælland.

- Jeg tror, det er fordi, at nu kan tilbyde alt til frokostbordet. Vi har et stort udvalg, og vi har altid mere end 100 oste i butikken fra det meste af Europa, siger Kennet Hansen.

Og fremover vil det altså også være muligt at vælge økologiske slagtervarer fra den nye disk i forretningen.

Osted Slagter&Ost holder fast i de håndværksmæssige traditioner i slagterfaget. Forretningen stammer helt tilbage fra 1910. Det betyder bl.a., at kød hænger og modner naturligt, og at røgvarer, saltvarer og pålægsvarer produceres helt fra bunden efter originale opskrifter.

Butiksinformationer:

Osted Slagter&Ost er en god gammeldags slagter med tradition for de bedste slagtervarer og alt inden for det gamle stolte fag. Det rækker lige fra gammeldags modning af okse- og kalvekød på krog til moderne mad ud af huset. Butikken blev etableret i 1910, og lige siden har der været en slagter på Fugletoften i Osted. Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.

Mere info fås hos slagtermester Kennet Hansen på telefon 4649 7044 / e-mail slawter@live.dk


Pressemeddelelse af Christian Pedersen - Added Value Communication