Osted Slagteren

Delikatesser og kød

En pølse skal laves med følelse

Vores speciale er pølser og delikatesser og indtil nu hænger der 33 medaljer i butikken, som er vundet på fagkonkurrencer i norden.

Vi forhandler Luxuskød-kvæg af den allerbedste kvalitet. Det bliver slagtet på, et jysk slagtehus og kvæget kommer fra det lokale område.
Ungkvæget græsser i det vest jyske, og der er kort transport til slagtehuset.
Alt kødet bliver modnet på krog , ligesom i de gode gamle dage, og det giver den bedste smag og mørhed i kødet og det lig med den bedste bøf man kan få , og så er den DANSK.
Vi har Hindsholm-grisen som går ude hele året og er økologisk, den finder selv sin føde, og spiser ca 3 gange så meget og vokser dobbelt så langsomt som alm. grise. Kødet er mere rødt og meget mørt og smagsfuldt.

www.hindsholmgrisen.dk

Der fremstilles en masse forskellige spegepølser og grill-pølser som vi gerne tager til nordiske fagkonkurrencer med og har 40 medaljer i alle 3 ædle metaller. Det er en slags svendeprøve for mestre så vi stadig kan holde os selv i ørerne med det gode håndværk.
Butikken har mange specialiteter og meget af det er hjemmelavet. Det er lige fra sennep til nødder i akaciehonning.